HP Makelaardij is een initiatief van NK- Vastgoed

Flexibele verkooppakketten & Persoonlijke aandacht

Flexibele verkooppakketten & Persoonlijke aandacht is waar wij voor staan. U krijgt bij ons altijd maatwerk verwachten. Sterke online presentatie van uw huis, besparen op de traditionele makelaar en een snelle en succesvolle verkoop is waar wij voor staan.  

Wij vinden dat het verkopen van een huis maatwerk is. We merken dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een gedeelte van de werkzaamheden zelf te doen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het zelf verzorgen van de rondleidingen of het zelf verzorgen van een advertentietekst. Daarom hebben wij flexibele verkooppakketten opgesteld waarmee u duizenden euro’s kunt besparen op de traditionele makelaarskantoren. Met ons scherpe tarief vanaf €497,- bespaart u duizenden euro’s.  

In samenwerking met Harstslag Hypotheken

Er zijn meer advieskantoren die een hypotheek in orde maken. Maar Hartslag Hypotheken is het advieskantoor, die de begeleiding voor uw doel met een unieke inzet en passie perfect afwerkt: advies met hart voor u en uw situatie, om die situatie zo optimaal mogelijk te maken. Een hypotheek in afsluiten bij een adviseur, die niet alleen kijkt naar de omstandigheden waarin u nu leeft. Maar die samen met u een route uitzet, hoe u uw leven verder wilt gaan uitbouwen op het gebied van wonen en leven. Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Volledig op Funda

Funda is de grootste huizensites van Nederland. U krijgt bij ons een volledige vermelding op Funda, zodat uw huis goed wordt gevonden op Funda. U kunt tot het maximum aantal foto’s van 50 toevoegen. Naast Funda plaatsen wij het ook op Jaap.nl en Huislijn voor nog meer bereik.

Huis verkopen vanaf €497,-

Promotie en advertenties via Funda en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.

Verkoop het huis voor een vast tarief van € 497,- en bespaar duizenden euro's in kosten!

Opname door de makelaar

Onze makelaar komt bij u langs voor de opname van de woning. Hierbij wordt samen met u de verkoopstrategie van de woning besproken. De makelaar loopt de woning bij langs om een goede indruk van de woning te krijgen. Op basis hiervan gaat ons team voor u aan de slag.

Ondersteuning bij vaststellen vraagprijs

Onze ervaren makelaar ondersteunt u deskundig bij de het vaststellen van de vraagprijs. Het vaststellen van de juiste vraagprijs is een belangrijk om het huis succesvol te verkopen. Samen met u bepalen we beste vraagprijs om het huis mee in de verkoop te zetten.  

De onderhandelingen doen wij voor u

Nadat een geïnteresseerde bij ons een bod heeft uitgebracht voeren wij namens u de onderhandelingen. In samenspraak met u komen we tot een succesvolle verkoop.

Opstellen koopovereenkomst

Om de koop officieel te maken dient er een koopovereenkomst te worden opgesteld. Wij stellen voor u geheel kosteloos de koopovereenkomst op in onze Funda Plus pakket en in onze Funda All- in Pakket. U kunt ook los de koopovereenkomst bestellen voor € 149,-. 

Hypotheek 

Wij werken samen met Hartslag Hypotheken. Een hypotheek afsluiten bij een adviseur, die niet alleen kijkt naar de omstandigheden waarin je nu leeft. Maar die samen met jou een route uitzet, hoe je jouw leven verder wil gaan uitbouwen op het gebied van wonen en leven.

Wilt u ook het huis verkopen voor een vast tarief?

Promotie en advertenties via Funda en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.

Verkoop het huis voor een vast tarief en bespaar duizenden euro's in kosten!

arrow_drop_up arrow_drop_down