Ons team

Mét succes  en zonder stress uw huis verkopen

'We merken dat steeds meer mensen ervoor kiezen om een gedeelte van de werkzaamheden zelf te doen.'


Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het verzorgen van de bezichtigingen. Daarom hebben wij flexibele verkooppakketten opgesteld waarmee u duizenden euro’s kunt besparen. Naast de bezichtigingen wordt u volledig ondersteund en ontzorgt. Wij zijn namelijk het eerste aanspreekpunt voor uw potentiele koper(s), plannen de bezichtigingen in, faciliteren de biedingen en voeren de onderhandeling namens u. En tot slot zorgen wij voor een goede juridische afwikkeling in de vorm van het opstellen van de koopovereenkomst.


Naast onze (volledige) ondersteuning, onderscheiden wij ons op het gebied van de online presentatie. Naast alle huizensites wordt uw huis ook geadverteerd op alle relevante Social Media, waaronder Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.

Achter de schermen

Paul

makelaar

'Het proces van een huis verkopen is altijd hetzelfde. Daarom vind ik het wel zo eerlijk om één vast tarief te hanteren, ongeacht de verkoopprijs.'

Karin

makelaar

'Samen kunnen we er voor zorgen dat uw huis snel is verkocht tegen de maximale prijs. Vooral huizen in het hoge(re) segment vind ik altijd een mooie uitdaging'

Nataly

binnendienst

'De klant ondersteunen tijdens het gehele verkoopproces vindt ik het mooiste dat er is. Met name wanneer onze klanten achteraf een goed gevoel overhouden'

Reinier

hypotheekadviseur

'Samen met mijn vader bedienen wij kopers en verkopers die deskundig hulp bij hun hypotheek kunnen gebruiken'

Opname door de makelaar

Onze makelaar komt bij u langs voor de opname van de woning. Hierbij wordt samen met u de verkoopstrategie van de woning besproken. De makelaar loopt de woning bij langs om een goede indruk van de woning te krijgen. Op basis hiervan gaat ons team voor u aan de slag.

Ondersteuning bij vaststellen vraagprijs

Onze ervaren makelaar ondersteunt u deskundig bij de het vaststellen van de vraagprijs. Het vaststellen van de juiste vraagprijs is belangrijk om het huis succesvol te verkopen. Samen met u bepalen we de beste vraagprijs om het huis in de verkoop te zetten.  

De onderhandelingen doen wij voor u

Nadat een geïnteresseerde bij ons een bod heeft uitgebracht voeren wij namens u de onderhandelingen. In samenspraak met u komen we tot een succesvolle verkoop.

Opstellen koopovereenkomst

Om de verkoop officieel te maken dient er een koopovereenkomst te worden opgesteld. Wij stellen voor u de koopovereenkomst op voor een goede juridische afwikkeling

Hypotheek 

Wij werken samen met Hartslag Hypotheken. Een hypotheek afsluiten bij een adviseur, die niet alleen kijkt naar de omstandigheden waarin je nu leeft, maar die samen met jou meedenkt.

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Contactinformatie
HP Makelaardij
De Sporen 26
9472 ZS Zuidlaren
info@hpmakelaardij.nl
085 3035667
Nederland

Openingstijden

maandag t/m vrijdag

09:00 uur tot 17.30 uur

Wilt u ook uw huis verkopen voor een vast tarief?