Een hypotheek afsluiten bij een erkende adviseur

Uw hypotheek goed geregeld 

Een hypotheek afsluiten bij een adviseur, die niet alleen kijkt naar de omstandigheden waarin u nu leeft. Maar die samen met u een route uitzet, hoe u uw leven verder wil gaan uitbouwen op het gebied van wonen en leven.


Er zijn meer advieskantoren die een hypotheek in orde maken. Maar Hartslag Hypotheken is het advieskantoor, die de begeleiding voor uw doel met een unieke inzet en passie perfect afwerkt: advies met hart voor u en uw situatie, om die situatie zo optimaal mogelijk te maken.


U kunt op verschillende manieren contact met ons zoeken: online een afspraak maken is snel en gemakkelijk. Maar u kunt ook kiezen voor online gesprek door middel van beeldbellen. Met meer dan 30 jaar ervaring van oprichter Jaring de Braak mag u in alle opzichten professionaliteit verwachten.’

Maak kennis met het team

- Jaring de Braak

“De ervaring loont en betaalt zich uit in een gedegen advies, wat doorspekt is met de praktijk van alle dag! Met soms oplossingen die creatief en eigentijds zijn en de verwachtingen zal overtreffen. Het klopt gewoon, omdat het uitgangspunt is om je als persoon te helpen door ons te verplaatsen in de puzzels die er opgelost moeten worden. Integer zijn, doortastend, zoeken naar oplossingen (ook als ze niet voor de hand liggen….), persoonlijk, toegankelijk, loyaal naar je als klant en hardwerkend naar het gezamenlijk doel wat we beogen: een passende financiering, die zo optimaal mogelijk wordt gemaakt binnen de mogelijkheden die er zijn.”

- Reinier de Braak

''De ambitie is om ervoor te zorgen dat u een uitstekend advies krijgt. Het uitgangspunt is uw situatie, waarbij we op basis van uw wensen proberen om een passende financiering met uitstekende voorwaarden te presenteren.''

Referenties

''Fijne en duidelijke samenwerking met dhr de Braak gehad''
Nico
''Een zakenman met een hart voor jou''
L. Groeneveld
''Ik zou iedereen aanraden om met Jaring in zee te gaan''
K. Wind

Compleet advies

Naast rente en hypotheekvorm kijken wij zorgvuldig naar de voorwaarden per aanbieder. Dit verschilt namelijk nogal en het zou maar zo kunnen zijn dat een aanbieder helemaal niet bij je past. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar de laagste rente en beste voorwaarden.

Geen verassingen

In het hypotheekadvies worden ook zaken besproken zoals vroegtijdig overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen. We vinden het belangrijk om inzichtelijk te maken wat je netto inkomen is in deze gevallen.

Bespaar op meer dan rente

Door integraal te adviseren kunnen we ook besparen op zaken zoals verzekeringen, energie en bestaande kredieten. Wij geven je tips voor uitgaven en vaste lasten. Dat scheelt al gauw honderden euro’s per jaar. Neem hieronder contact met ons op.

ZZP Hypotheek

Als zzp’er is het vaak lastiger om een hypotheek te krijgen dan iemand in loondienst. Daar hebben wij mooie oplossingen voor en zelfs als je slechts één jaar zelfstandig bent!

We hebben al veel ondernemers en zzp’ers aan een hypotheek geholpen. Daar komt meer bij kijken dan alleen maar jaarcijfers insturen en afwachten.

 

Sinds 2016 is het zelfs al mogelijk om met één boekjaar een hypotheek met NHG te krijgen. Hier hebben we inmiddels ruime en goede ervaringen mee.

Startershypotheek

Ben je een échte starter? Dan ben je op het juiste adres! Wij hebben al heel veel mensen geholpen aan een hypotheek voor hun  eerste woning. Of je nu uitzendkracht bent, startende zzp’er, of een flexibel contract hebt, wij hebben voor veel situaties een maatwerkoplossing.

Aankoopbegeleiding

Dankzij onze aankoopbegeleiding ben je verzekerd van een goede begeleiding tot aan de notaris. Ook kunnen we vaak met goede onderhandelingen een scherpe koopsom bedingen waardoor er weinig tot geen eigen middelen benodigd zijn voor de aankoopkosten.

Naast de maatwerkoplossingen en standaard NHG aanvragen zijn er natuurlijk ook nog de mogelijkheden van o.a. een starterslening mits die in jouw  gemeente wordt aangeboden.

Het oversluiten van je huidige hypotheeklening

Om te kijken of het voor u voordelig en zinvol is om uw huidige hypotheeklening over te sluiten, is het goed om samen te kijken wat uw doelstelling hierbij is. Zodat we vanuit dit startpunt bekijken wat de beste opties zijn voor het verwezenlijken van uw doelen.

Neemt u hierin mee dat er weliswaar een boete verschuldigd kan zijn, maar dat zelfs het meefinancieren hiervan veelal tot grote voordelen kan leiden.

Neemt u ook hiervoor gerust contact met ons op om te kijken welke besparingen er mogelijk zijn.

Seniorenhypotheek

Ga je binnenkort met (vervroegd) pensioen? Of ben je al met pensioen? Bekijk dan rustig samen met ons als adviseur alle mogelijkheden voor een passende hypotheeklening in uw situatie. Er kan in verreweg de meeste gevallen veel meer dan u eerst voor mogelijk hield. Tegelijk bekijken we in alle gevallen of de wensen overeenstemmen met de maandelijkse uitgaven hiervoor: u wilt natuurlijk in alle rust genieten van de vrije tijd die ruimschoots voor handen is.

Laat u het uitzoeken en het ‘puzzelen’ naar de juiste oplossing maar aan ons over. Het is in vertrouwde handen, waarbij u de zekerheid heeft dat het maximale wordt bereikt binnen de mogelijkheden, die u heeft.

Indien u meer informatie wilt ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Verhuurhypotheek

Wat zijn jouw opties? Veel klanten willen een koopwoning kunnen verhuren. Dit kan een nieuw aangekochte woning zijn, maar ook de oude woning waarbij de hypotheeklening al voor een deel is afgelost.

Normale woninghypotheken staan alleen toe dat de eigenaar in de woning woont. Verhuur mag dan niet. Gelukkig zijn er inmiddels meerdere aanbieders van de verhuurhypotheek. De woning moet dan juist verhuurd zijn en je mag er juist niet zelf in wonen. De werkwijze en afhandeling voor het verzorgen van een hypotheeklening op een te verhuren woning gaat anders. Dit geldt niet alleen voor zaken als een taxatierapport, maar ook voor het samenstellen van het optimale advies in jouw situatie.

Omdat het risico voor een bank groter is dan bij een reguliere hypotheeklening, voor een huis waar je zelf in woont, zal de rente veelal iets hoger zijn in vergelijking met de normale marktrentes.

Indien u meer informatie wilt over uw mogelijkheden neemt u gerust contact met ons op.

Recreatiehypotheek

Het kopen en financieren van een recreatiewoning is een apart hoofdstuk. Immers: de woning mag meestal niet permanent worden bewoond. Hierdoor zal er gezocht moeten worden naar een stuk ‘eigen geld’, omdat een bank meestal niet meer dan 70% van de waarde van de recreatiewoning wil financieren.

Toch zijn er meer mogelijkheden dan u denkt. Neemt u daarom gerust contact op voor de mogelijkheden die er voor u zijn in uw situatie.

Ons proces

Onderzoek

Hoe is je persoonlijke situatie?

Advies

Welke financiële oplossing past bij jou en je situatie?
Zoeken
Welke aanbieder heeft de financiële oplossing die bij je past?
Contact
Heb je gekozen? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat je de contracten krijgt.

Vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan. 

Neem contact met ons op.