Plan een vrijblijvend gesprek in (Beeldbellen mogelijk)

Uw hypotheek goed geregeld 

Een hypotheek afsluiten bij een adviseur, die niet alleen kijkt naar de omstandigheden waarin u nu leeft. Maar die samen met u een route uitzet, hoe u uw leven verder wil gaan uitbouwen op het gebied van wonen en leven.


Er zijn meer advieskantoren die een hypotheek in orde maken. Maar Hartslag Hypotheken is het kantoor, die de begeleiding voor uw doel met een unieke inzet en passie perfect afwerkt: met hart voor u en uw situatie, om die situatie zo optimaal mogelijk te maken.


U kunt op verschillende manieren contact met ons zoeken: online een afspraak maken is snel en gemakkelijk. Maar u kunt ook kiezen voor online gesprek door middel van beeldbellen. Met meer dan 30 jaar ervaring van oprichter Jaring de Braak mag u in alle opzichten professionaliteit verwachten.’

Maak kennis met - Jaring de Braak

“De ervaring loont en betaalt zich uit in een gedegen advies, wat doorspekt is met de praktijk van alle dag! Met soms oplossingen die creatief en eigentijds zijn en de verwachtingen zal overtreffen. Het klopt gewoon, omdat het uitgangspunt is om je als persoon te helpen door ons te verplaatsen in de puzzels die er opgelost moeten worden. Integer zijn, doortastend, zoeken naar oplossingen (ook als ze niet voor de hand liggen….), persoonlijk, toegankelijk, loyaal naar je als klant en hardwerkend naar het gezamenlijk doel wat we beogen: een passende financiering, die zo optimaal mogelijk wordt gemaakt binnen de mogelijkheden die er zijn.”

Referenties

''Fijne en duidelijke samenwerking met dhr de Braak gehad''
Nico
''Een zakenman met een hart voor jou''
L. Groeneveld
''Ik zou iedereen aanraden om met Jaring in zee te gaan''
K. Wind

ZZP Hypotheek

Als zzp’er is het vaak lastiger om een hypotheek te krijgen dan iemand in loondienst. Daar hebben wij mooie oplossingen voor en zelfs als je slechts één jaar zelfstandig bent!

We hebben al veel ondernemers en zzp’ers aan een hypotheek geholpen. Daar komt meer bij kijken dan alleen maar jaarcijfers insturen en afwachten.

 

Sinds 2016 is het zelfs al mogelijk om met één boekjaar een hypotheek met NHG te krijgen. Hier hebben we inmiddels ruime en goede ervaringen mee.

Startershypotheek

Ben je een échte starter? Dan ben je op het juiste adres! Wij hebben al heel veel mensen geholpen aan een hypotheek voor hun  eerste woning. Of je nu uitzendkracht bent, startende zzp’er, of een flexibel contract hebt, wij hebben voor veel situaties een maatwerkoplossing.

Het oversluiten van uw huidige hypotheeklening

Om te kijken of het voor u voordelig en zinvol is om uw huidige hypotheeklening over te sluiten, is het goed om samen te kijken wat uw doelstelling hierbij is. Zodat we vanuit dit startpunt bekijken wat de beste opties zijn voor het verwezenlijken van uw doelen.

Neemt u hierin mee dat er weliswaar een boete verschuldigd kan zijn, maar dat zelfs het meefinancieren hiervan veelal tot grote voordelen kan leiden.

Neemt u ook hiervoor gerust contact met ons op om te kijken welke besparingen er mogelijk zijn.

Vraag direct een gratis kennismakingsgesprek aan. 

Neem contact met ons op.