Aankoopmakelaar

Volledige aankoopbegeleiding voor een vast tarief van €1500,-

Huis kopen met zekerheid & Persoonlijke aandacht

Het aankopen van een woning is waarschijnlijk de grootste investering in uw leven en daar wilt u natuurlijk goed in worden begeleid. Zo brengen wij samen met u van te voren duidelijk in kaart wat uw woonwensen zijn. Voor een vast bedrag van € 1500,- ontvangt u volledige aankoopbegeleiding. De werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren in het kort samengevat

  • Persoonlijke intakegesprek
  • Uw woonwensen in kaart brengen
  • Passende huizen voor u zoeken
  • Communicatie over de doorgestuurde huizen
  • Begeleiding tijdens een bezichtiging
  • Waarde inschatting geven van het huis
  • Onderhandelingen
  • Opleveringen begeleiden
  • Ondersteuning om de financiering te regelen

Huis kopen met zekerheid 

Funda is de grootste huizensites van Nederland. U krijgt bij ons een volledige vermelding op Funda, zodat uw huis goed wordt gevonden op Funda. U kunt tot het maximum aantal foto’s van 50 toevoegen. Naast Funda plaatsen wij het ook op Jaap.nl en Huislijn voor nog meer bereik.

Betaal niet teveel

Eén van de belangrijkste aspecten om huis het huis snel te verkopen zijn goede foto’s. Daarom leveren wij altijd professionele fotografie. Onze ervaren fotografie komt bij u langs voor een wervende fotopresentatie. Op deze manier bent u optimaal voorbereid op een succesvolle verkoop.

Huis kopen met zekerheid 

Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte woning. Wanneer we een passende woning voor u hebben gevonden doet u de eerste bezichtiging zelf. Bij de tweede bezichtiging gaat de makelaar met u mee. We kijken samen onder andere naar de prijs/kwaliteit, achterstallig onderhoud, de te verwachten verbeteringen en zaken die u zelf wellicht door de enthousiasme niet zijn opgevallen. Wij zorgen ervoor dat u een huis koopt met zekerheid.

Wij brengen een bod voor u uit een voeren de onderhandelingen 

Onze ervaren makelaar ondersteunt u deskundig bij de het vaststellen van de vraagprijs. Het vaststellen van de juiste vraagprijs is een belangrijk om het huis succesvol te verkopen. Samen met u bepalen we beste vraagprijs om het huis mee in de verkoop te zetten.  

De onderhandelingen doen wij voor u

Wanneer de woning geheel aan uw wooneisen voldoet brengen wij een bod voor u uit en starten we de onderhandelingen met de verkoper. U wordt begeleid tijdens het gehele aankoopproces. Wanneer er een prijsovereenstemming is bereikt met de verkoper kunt u onder andere bij onze partner Harstlag Hypotheken terecht voor uw hypotheek. Zo regelt u alles onder één dak. Tijdens het gehele aankoopproces heeft u één aankoopmakelaar die begeleid naar uw nieuwe thuis.

Betaal niet teveel voor een woning 

Wij zullen u begeleiden naar uw nieuwe huis, maar niet onder alle omstandigheden. Wij zullen ervoor waken dat u in uw enthousiasme niet gaat overbieden. Wij zullen de onderhandelingen met de verkoper voor u gaan voeren, zodat u niet teveel betaald voor een woning.  

Steeds meer mensen kiezen voor een aankoopmakelaar

Met een aankoopmakelaar staat u sterker in het verkoopproces. U ontvangt continue nieuw woningaanbod en vaak al voordat de woning onder de aandacht komt bij het grote publiek. Op deze manier heeft u al een voorsprong bij het inplannen van een bezichtiging. Hiernaast speelt de aankoopmakelaar een belangrijke rol bij de onderhandelingen.

De aankoopmakelaar zal de investering voor de eigen diensten voor u terug kunnen verdienen door de onderhandelingen goed te doen.

Huis kopen in 3 stappen

Funda Basis Pakket €795,-

In ons Basis Funda Pakket van € 795,- verzorgt u zelf de rondleidingen en maakt u zelf een wervende advertentietekst voor op Funda. Nadat de woning is verkocht maakt u zelf de koopovereenkomst.

Funda Pro Pakket €995,-

Wanneer u wel zelf de rondleidingen wilt verzorgen, maar niet zelf de advertentietekst wilt schrijven en de koopovereenkomst wilt opstellen, dan kiest u voor ons Funda Pro Pakket van € 995,-  
Funda All-in Pakket €1595,-
Wilt u dat wij de rondleidingen voor u verzorgen en het gehele verkoopproces op ons nemen? Dan is dit mogelijk voor een tarief van € 1595,-. Bij dit pakket wordt u volledig ontzorgt.

Wilt u een huis kopen voor een vast tarief?

Promotie en advertenties via Funda en alle relevante huizensites leiden tot meer online bezichtigingen en automatisch tot een snelle verkoop.

Verkoop het huis voor een vast tarief van € 795,- en bespaar duizenden euro's in kosten!